30-11-07

Vieze beestjes

Kleine broer heeft salmonella... zucht! Dit sleept nu al aan sinds vorige zaterdag : een hardnekkig vies beestje! Dit kon ik nu wel missen, eigenlijk... :-(

12:22 Gepost door Vally in Ziekte | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Salmonella Hoi Valerie,
Hier ben ik weer, tja, dat is iets dat een mens kan missen hé.
toen wij twee jaar geleden op reis vertrokken met de auto naar Frankrijk, toen had ons dochter ook diarree, niet te doen, voor ons vertrek had ik een staal afgenomen en ze zouden het testen. Terwijl we in Frankrijk waren mocht ik bellen voor uitslag, wat bleek, ook salmonella, ik begon me vragen te stellen " hoe komt dat en waar heeft ze dat opgedaan, enz;.." ik zorgde nl ook voor haar omdat ik toen ook onthaalmoeder was, ik was nochtans en ben nog altijd zeer proper , enz;.. Arts zei toen daar kan je soms niet van uit, geef uzelf niet de schuld.
Zij had alleen veel last van diarree, gelukkig bleef zij goed drinken en eten, anders moesten we antibiotica geven, het was daar toen zéér warm, maar zoals ik al zei, zij bleef goed drinken. Uiteindelijk tegen dat we na twee weken naar huis gingen was het over.
Geestig is anders, maar een mens moet erdoor hé, momenteel zal het voor u misschien allemaal teveel worden, maar als ik eens hem kan opvangen terwijl jij iets anders doet, geef me een seintje. Momenteel ben ik overdag nog thuis.

Verzorg jullie en hou je sterk.

Caroline

Gepost door: carolleken | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.