03-08-08

AFF

Dit weekend bracht ik met 'Mister T' door in Genk. We gingen naar het Absolutely Free Festival. Mijn neefje Alec schonk me onlangs een Bongo, waardoor we er meteen een overnachting aan konden koppelen. AFF is een kleinschalig en gezellig festival. Het deed me deugd m'n favoriete zanger PJDS aan het werk te zien. Hij liet zich muzikaal ondersteunen door de jonge belofte Arne Leurentop. Toen we genoeg hadden van het festival, gingen we nog een slaapmutsje drinken in het veelbesproken designhotel Carbon Hotel. Dat hotel lijkt me een echte aanrader : prachtig interieur, een erg vriendelijke bediening en wat ze serveren is van topkwaliteit. Hun wellnesscentrum ziet er ook prachtig uit. Voor alle duidelijkheid, we hebben er niet gelogeerd, ik vrees dat m'n portemonnee zou protesteren... Maar we genoten evengoed van het drankje in de prachtige wijnbar. Enkele sfeerbeeldjes van ons weekendje :

SDC10006

 

 PJ en Arne aan het werk

SDC10020

 

'Me & Mister T' in de wijnbar van het Carbonhotel 

SDC10025

20:12 Gepost door Vally in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

he !zeg zag er echt wel gezellig uit, wij hebben ook zo een bongo gekregen en denken er ook aan genk te nemen, of hasselt zijn er nog niet uit .

Gepost door: mieke | 10-08-08

@Mieke Hm, qua stad vind ik Hasselt zeker en vast véél leuker dan Genk. Wij kozen Genk specifiek ifv het AFF-festival. De winkels in Hasselt zijn zeker en vast interessanter. De stad Hasselt is op zich ook mooier en interessanter, naar mijn bescheiden mening... Veel plezier met de bongo! V.

Gepost door: Vallysworld | 10-08-08

De commentaren zijn gesloten.