10-08-08

"Reünie"

Het ziet er naar uit dat we stilaan terugkeren naar de normale gang van zaken ten huize Vally. Na verschillende weken van koffers in- en uitpakken voor de reisjes, kampen e.d. mogen de valiezen bijna terug op zolder.

Gisteren gingen we Elisabeth Swann en Superman terug afhalen op KSJ-kamp. Het was een blij weerzien. Tijdens hun afwezigheid zijn Mister T, Paris Hilton, Jack Sparrow en ikzelf er even tussenuit geknepen naar de kust. Beckham junior ging logeren bij de grootouders. Bedoeling was aan zee eens goed te kunnen uitrusten ipv elke dag om 6u op te staan voor die kleine sprinkhaan ... maar pfieuw, ik heb hem wèl gemist!

Aan zee dacht ik vaak terug aan exact een jaar geleden. Toen maakten P en ikzelf ons laatste reisje naar zee. We voelden ons toen allebei erg ziek en belabberd, maar man ... wat genoten we!!! We waren ons héél erg bewust van het feit dat het de laatste keer zou zijn dat we samen de zee zouden zien. Toen ik op het strand wat foto's nam, zei hij : "Neem er maar één voor op m'n doodsprentje." Hij meende het ècht. Het kwam aan als een kaakslag, maar ik herpakte me algauw en het werden prachtige foto's. Toen we op een later moment beslisten dat het rouwprentje eigenlijk een cd zou worden, besliste hij toch voor een andere foto te opteren, nl. deze waarbij hij met z'n gitaar door het venster keek.

P wenste me toe dat het leven mij en de kinderen verder zou toelachen. Hij suggereerde zelfs welke man hij voor me in gedachten had ... Wie had kunnen denken dat hij zo snel gelijk zou krijgen. Ik prijs mezelf en m'n kinderen zo gelukkig, dat we deze zomer omringd zijn met zoveel zorg en liefde. Het mooie is ook dat gans mijn verleden zijn plaats krijgt en ook alle respect krijgt in deze relatie. P mag genoemd worden, alsook andere stukken uit m'n verleden die erg belangrijk voor me zijn. Er is geen taboe rond en net daarom kan alles gaan zoals het gaat...

Mag ik stilaan rustig ademhalen? Lacht het leven me ècht weer toe?

Dit is één van de foto's die ik toen nam, zomer 2007 :

IMGP2706

 

Eén van onze laatste foto's samen :

IMGP2708

 

Sfeerbeelden van ons tripje naar zee van vorige week, zomer 2008 :zomer2008 025

 zomer2008 021

zomer2008 016

 

Tot slot de reünie gisteren in Opglabbeek :

zomer2008 034

zomer2008 035

zomer2008 038

 

23:10 Gepost door Vally in Familie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

he! zeg volg je al een tijdje via pc, vind het supper dat het geluk je terug toelacht, na alles wat je als gezin hebt meegemaakt en mensen die je dit geluk wensen weten wel dat peter daarom niet is vergeten.En ja ik denk ook wel dat tom het meent met jou en de kindjes, als je ziet hoe hij ermee omgaat.veel geluk in de toekomst

Gepost door: mieke | 11-08-08

Hallo V.,
Ik ben blij dat je terug het geluk gevonden hebt...geniet ervan, van elke dag ! Je verdient het!
Liefs,
Mieneke

Gepost door: Mieneke | 11-08-08

... veel woorden kan ik niet toevoegen
maar ik wou hier wel iets zetten
ook al ken ik je enkel van vallys world
ik ben gelukkig voor je

veel liefs
erwin

Gepost door: erwin | 11-08-08

Nice photos from a year ago and from the present. I'm sure Peter would be happiest knowing you and the kids are feeling happy these days. We certainly are glad to see that life can move forward in a comfortable way for all of you. It's always nice to see photos of Peter as well. It's progress to be able to think about him in a less painful way. So many smiles. Smiles are good!

Gepost door: SRA | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.