14-08-08

Nieuw kleedje

Ik stopte m'n blog in een nieuw kleedje... misschien wel een symbolische daad???

De vakantie kabbelt verder en het nieuwe schooljaar komt stilaan in zicht. Tot hiertoe is de zomervakantie vlot verlopen. De kids kregen al een afwisselend programma van reisjes en logeerpartijen aangeboden. Maar goed ook, want als ze thuis zijn moet ik hen wel héél erg stimuleren om hun creativiteit een beetje te gebruiken en niet voortdurend voor het computerscherm te zitten. Ik verlang in feite wel een beetje terug naar de routine die het schooljaar met zich meebrengt. Het is niet altijd te onderschatten die 2 maanden vakantie met alle kids thuis. Er schiet weinig tijd over voor mezelf. Ik heb het toch wel nodig af en toe eens echt helemaal op mezelf te kunnen zijn, mijn gedachten de vrije loop laten, wat aanrommelen in huis, niemand die me 'nodig' heeft ...

Gisteren kneep ik er een paar uurtjes tussenuit om te shoppen. De eerste stuks van de wintergarderobe voor de jongens werden aangeschaft bij Filou & Friends. Mijn dochters vinden zichzelf inmiddels te oud geworden voor deze collectie, maar voor m'n jongens kon ik me laten verleiden tot een paar leuke spullen. Ik had nog wat leuke geschenkjes nodig en vond m'n gading bij The SoapStory en Aveda.

's Avonds kwam ik er bovendien ("eindelijk!") aan toe een ontspannende avond te beleven in m'n favoriete sauna. (Met dank aan de babysitter van dienst! Thanx!) Ik moet er werk van maken terug wat regelmaat te brengen in m'n saunabezoekjes, die doen me zoooo'n goed!

Vandaag probeer ik nog één en ander gedaan te krijgen in huis. Met een gepast muziekje erbij moet dat wel lukken. Ik ben heel erg in de ban van Ani DiFranco de laatste tijd. Wat een madam!

 

 

 

 

11:14 Gepost door Vally in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

It's about time soemone I know liked Ani Difranco!!!! I have all her CDs if you want to borrow any. She's amazing! Enjoy!!!! Can you remind me what time you'll arrive Sunday? Looking forward to seeing you!

Gepost door: SRA | 14-08-08

wauuw ziet er hier goed uit ;-)

Gepost door: fran | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.