07-10-07

Brahim!

7 oktober ... en nog geen 'lekker stuk' voor deze maand!? Het is deze keer 'Brahim Attaeb' geworden. Misschien zijn jullie een beetje verbaasd, want de 'poserige' wereld van rap, soul en R&B is niet echt de mijne. Maar daar gaat het niet over. Het gaat niet over de muziek van Brahim (hoewel hij af en toe wel een catchy radiosong heeft), het gaat ook niet bepaald over wat hij aanheeft, maar het gaat over zijn uitstraling. Ik zag 'de echte Brahim' ooit bezig in het programma 'Witte raven'. Hij kreeg de opdracht lingerie-ontwerper te worden. Ik kreeg toen het beeld van een fijngevoelig man, hij heeft iets 'ontwapenends'. Prachtige ogen heeft hij ook! Hij is stoer en schattig tegelijk! Ja, hij mag eens op de affiche deze maand! :-)

tlichtaanjou_affiche_Brahim[1]

09:22 Gepost door Vally in Lekker stuk van de maand | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

06-09-07

Roos Van Acker

 

Tijd voor een nieuw 'lekker stuk van de maand' ! Omdat het ook eens een vrouw mag zijn, kies ik voor september Roos Van Acker. Mocht ik me aangetrokken voelen tot vrouwen -wat niet zo is, maar stèl- dan had ik zeker een oogje op Roos Van Acker. Ten eerste vind ik het natuurlijk een erg mooie vrouw.  Ze heeft de goeie mix van 'beauty and brains'. Ook haar stem en haar manier van praten vind ik mooi.  Ze heeft ook veel gevoel voor humor en zelfrelativering. Dus voor de heren en sommige dames een paar mooie foto's van Roos :

images[3]roos_van_acker_7[1]

PE16[1]

RoosOpMijnSchouder[1]

http://www.roosvanacker.be/

21:12 Gepost door Vally in Lekker stuk van de maand | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-08-07

August

PJDS1[1]

Ook voor de maand augustus koos ik een 'lekker stuk van de maand'. Het werd alweer iemand die artistiek bezig is : Pieter-Jan De Smet. (Door velen gekend n.a.v. zijn grootste hit 'august', enige jaren geleden) http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=51956091 Deze man kan me echt verleiden met z'n stem. We reden al menigmaal het landje rond om hem live aan het werk te zien, dat is steeds een waar genot. Het is een zanger om 'U' tegen te zeggen. Hij weet zich ook steeds te omringen met uitstekende muzikanten, zoals Geoffrey Burton, de favoriete gitarist van mijn ventje en mezelf. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=110674246

PJ laat zich "BEUZAK" noemen, zo heet ook z'n platenlabel. Ik heb een zwak voor eigenzinnige, ietwat tegendraadse mannen. Dat intrigeert me. Of het globaal gezien altijd zo'n beuzak is, durf ik te betwijfelen... Uit de weinige, korte gesprekjes die ik met hem heb gevoerd (ik ben daar in feite véél te verlegen voor ) durf ik toch af te leiden dat het eigenlijk best wel een schatje is...  

pjds[1]

 

08:00 Gepost door Vally in Lekker stuk van de maand | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-07-07

Matthias Schoenaerts

Vandaag vertel ik iets over m'n "lekker stuk" van de maand juli : acteur Matthias Schoenaerts. Voor sommigen misschien niet meteen een BV,  voor anderen misschien ook geen "catwalkbeauty", maar voor mij wel!  Matthias is de zoon van wijlen acteur Julien Schoenaerts (ook een héél intrigerende man!). Ik vind die Matthias zo'n schattig ventje, die hééft echt iets! Er waren niet zoveel goeie foto's beschikbaar op het net. Wie hem graag eens naderbij bekijkt, huur de film "anyway the wind blows" van Tom Barman eens. Voor wie de film wil lenen, ik heb hem hier ook liggen...

A6VSUMICA1I6FRJCA5XZO15CA9RAOXBCAQAK6FICAD2BK6VCA4WN711CAMQI858CAADSD23CAA1OVBRCAWXGPAMCAJWLPNCCAEZRMF1CARYMDTFCAIQKO8YCAX32EZECAX6JGL1CAS2R3GKCA127H8D

 

A49KRGMCAOQ4BEHCA0MPFOECADJTN1MCAPO90O8CA1O9RE3CAPIKC3BCAENAXG0CAGXPE2QCAY9TMACCAFY37RKCA8BSDE5CAORQN7RCA2FHFGCCAR3PDWVCA65OEIJCACLA0V5CASMZ2N8CAKTYI03

 

08:15 Gepost door Vally in Lekker stuk van de maand | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-05-07

 Jeff Buckley

Gisteren was het precies 10 jaar geleden dat Jeff Buckley verdronk in een zijstroom van de Mississippi. Hij wordt hier en daar extra in de kijker gezet in de media en dat wil ik vandaag ook graag eens doen. Jeff Buckley is één van mijn  favoriete zangers! Zijn cd "Grace" is voor mij een absolute klassieker. Wat die man bij mij aan gevoelens teweeg brengt met zijn stem, prachtig! En hij zag er dan bovendien ook nog erg knap uit, ja, mijn besluit staat vast : Jeff Bukley wordt in juni mijn "lekker stuk van de maand". Klik op onderstaande link en geniet maar mee :

 

http://images.google.be/imgres?imgurl=http://img455.image...

09:54 Gepost door Vally in Lekker stuk van de maand | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-05-07

Kwets ik mensen met m'n blog?

Kwets ik mensen met m'n blog? Deze vraag spookt al sinds dag 1 van m'n blogdagboek door m'n hoofd. Ook m'n ventje vroeg me al eens of ik bepaalde mensen niet tegen de borst zal stoten met ons "gezinsgeluk". Toen ik dit weekend daarbovenop ook nog een mailtje kreeg van iemand om te zeggen dat ze m'n blog niet (of niet veel) zal lezen omdat mijn "happy family"- verhalen te confronterend zijn voor haar en met wat zij mist... Toen wist ik zeker dat ik hier een item aan wou wijden. Nu zullen enkele mensen zich afvragen : "Heeft ze het ook over mij?" Maar geloof me, de mensen waar ik nu aan denk zijn eigenlijk niet op één hand te tellen. Een kroostrijk gezin is duidelijk niet voor iedereen weggelegd, hoewel sommigen daar toch wel naar verlangen of ambities (gehad) hebben in die richting. Dat ik wel een groot gezin heb wijt ik enerzijds aan bepaalde keuzes die ik tot hiertoe heb gemaakt. Vooreerst mijn partnerkeuze, alsook bepaalde professionele kansen die ik bewust links heb laten liggen, de niet-evidente keuze om ons te engageren voor pleegzorg, ... Maar los van deze keuzes is het natuurlijk wel zo dat moeder natuur ons tot hiertoe zéér gunstig is geweest op dat gebied. Ik ben er mij 100% van bewust dat ik een grote gelukzak ben. Ik voel echt mee met wie onvervulde wensen heeft, kapotte dromen en grote verliezen heeft gekend. Maar waar ik eigenlijk naartoe wil is dat dit voor mij geen reden kan zijn om niet over mijn gezin te schrijven in mijn blogdagboek. Het is nu eenmaal mijn blog, over mijn leven en dat gezin is daar zo onlosmakelijk mee verbonden dat ik niet anders kan dan ermee naar buiten te komen. Jammer dat dit sommige mensen de ogen wat uitsteekt.

Bovendien is het hier echt niet alleen rozengeur en maneschijn, hoor. Het gras is soms groener aan de overkant, hé. Een groot gezin runnen is best wel zwaar. Ik kan er hier soms eens serieus onderdoor zitten. Zeker de combinatie met mijn huidige job is echt niet zo evident als het lijkt. Tussendoor dan nog tijd vinden voor je relatie, voor jezelf en je hobby's... Ik zal daar in mijn blog ook wel eens over "zagen". Ik vermoed dat sommigen misschien zullen denken dat ik niks te klagen heb en inderdaad, zijn mijn problemen globaal gezien misschien "peanuts". Maar zoals iemand me onlangs nog zei : "Jij bent ook maar een mens, hoor".

Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is :

Lieve mensen, ik weet dat ik van veel geluk mag spreken en dat het voor sommigen allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Maar ik heb het soms ook eens kwaad. De voortdurende zorg voor mijn èn andermans kinderen kan zwaar doorwegen. Dus sta me toe dat ik hier af en toe eens m'n hart lucht! Ik hoop dat ik duidelijk en genuanceerd genoeg ben? Natuurlijk is niemand verplicht de blog te lezen en zeker ook niet om te reageren (hoewel een reactietje op z'n tijd wel eens leuk is, natuurlijk) 

Maar wees gerust, het zullen niet alleen huis-tuin-keuken verhalen zijn die ik publiceer, hoor. Er gaat nog wel heel wat meer in mij om dan dat. Het is wel een makkelijk en dankbaar onderwerp om de blog mee op te starten. Ik zal de weg die ik hier op wil gaandeweg nog een beetje moeten vinden.

We gaan het hier trouwens ook niet altijd zo "zwaar" laten wegen hé. Er mag al eens gelachen worden, een vleugje humor op z'n tijd is meer dan welkom!

Ik stel trouwens voor dat we elke maand een "lekker stuk van de maand" afficheren.   Voor deze maand heb ik al een "bink" in gedachten ... GABRIEL RIOS !!!

Al iemand suggesties voor volgende maand?

GabrielRiosAAA[1]

 

10:52 Gepost door Vally in Lekker stuk van de maand | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |